BABY

Mijn 10 favoriete babyproducten

babyproducten

Als je zwanger bent, dan is het aanschaffen van babyproducten het leukste wat er is. Als die schattige dingen voor je baby. Ik weet nog goed bij mijn eerste dat ik eigenlijk geen idee had welke producten nu echt belangrijk waren. We hadden nog niet echt veel mensen om ons heen met kinderen. Dus was het allemaal zelf uitvogelen. Je wilt natuurlijk het allerbeste voor jouw baby. Maar wat is nou echt praktisch voor je baby en wat niet?

Dit zijn mijn 10 favoriete babyproducten:

1. Overslag rompertjes
Deze rompertjes vind ik echt super fijn. Zeker bij pasgeboren baby’s, omdat ze dan nog zo klein zijn. Je hoeft de rompertjes dan niet over het hoofdje te doen. Super fijn! En als je wel rompertjes hebt die over het hoofdje moeten, dan zijn stretch rompertjes ook heel fijn.

2. Hydrofiele luiers
Heel veel hydrofiele luiers! Ze zijn super praktisch. Voor het afdrogen, als spuugdoek, om je baby op neer te leggen en noem maar op. Je kunt er niet genoeg van hebben.

3. Babyfoon met camera
Een babyfoon met camera is echt super handig. We hebben dit al vanaf onze eerste. Ik vind het fijn om mijn baby te kunnen zien. Daarnaast scheelt het steeds de trap op en neer te gaan.

4. Bakerdoek/zak
Een bakerdoek of bakerzak. Het geeft je baby zoveel meer rust. Vooral in het begin zwaaien ze met hun armpjes en maken ze zichzelf wakker. Inbakeren zorgde ervoor dat ze lekker rustig sliepen.

5. Thermosfles
Altijd handig om bij je te hebben als je op pad gaat. Je hoeft niet te zoeken naar warm water, want die heb je altijd bij je.

6. Voetenzak
Dit vind ik een ideaal product. Je doet je baby erin, ritst het dicht en je kunt gaan. Heerlijk.

7. Voedingskussen
Een voedingskussen is een super praktisch ding. Tijdens de zwangerschap om mee te slapen en na de zwangerschap om je baby op te leggen. Je kunt je baby er bijvoorbeeld op laten liggen, voeden of tegenaan laten zitten als je baby wat groter is.

8. Wipstoeltje
Met een wipstoeltje heb je je handen even vrij. Daarnaast vind ik het handig dat je het overal mee kan nemen. Als je het helemaal platlegt, is het net een bedje voor je baby.

9. ISOFIX
Je autostoeltje erin klikken en rijden maar. Heel fijn! Je hoeft niet te hannesen met autogordels.

10. Mijn partner
Absoluut de belangrijkste. Mijn steun en toeverlaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge