FOOD, MOMLIFE

Nu alles weer een beetje op de rit is

Food Blog Awards

Dat het de afgelopen anderhalf jaar zeer turbulent voor mij is geweest, hoef ik niemand uit te leggen. Maar tussen dat alles had ik ook nog een bedrijf te runnen. Dat zou je haast vergeten door alle ellende. Dan moet ik wel eerlijk zeggen dat ik wel de tijd genomen heb. Maar op een gegeven moment was het weer tijd om de boel weer op te pakken. En ambitieus als dat ik ben, ben ik er weer volledig tegenaan gegaan.

Food Blog Awards 2018

Als eerst stond de Food Blog Awards 2018 op het menu. Na maanden voorbereiding, was het zaterdag 6 oktober was het dan zover. In het prachtige PTMD Style Centre werden voor de derde keer de Food Blog Awards uitgereikt. En wat was het weer een succes! Een avond vol enthousiasme, leuke mensen, lekkere hapjes en drankjes en een goed gevulde goodiebag voor alle gasten na afloop. Ik durf wel hardop te zeggen dat ik erg trots ben op dit event. En ‘as we speak’ zijn we alweer druk met de voorbereidingen voor de Food Blog Awards 2019! Dan gaan we er weer een mooi feestje van maken!

Dit zijn de winnaars van de Food Blog Awards 2018!

Food Blog van het Jaar 2018
Mariette van Tuyl – Zoetrecepten
 
Beste Kookboek 2018
Danny Jansen – Vet Lekker

Beste Special Interest Food Blog
Charlotte de Jong – Charlie’s Kitchen

Beste Foodvlogger/Youtuber
Carolina van Dorenmalen – Foodie-ness

Beste Blog Design
Marike Bol – Oh My Pie

Beste Food Foto
Annemieke Verweij – Keukenliefde 

Beste Gerecht
Betina Drost-Oostveen – Betty’s Kitchen

Business coaching

Naast mijn blog Mama4Life, de Food Blog Awards, heb ik ook nog mijn bedrijf ‘Advies voor’. En deze website had een flinke opknapbeurt nodig. De site had ik jaren geleden gemaakt en was echt toe aan vernieuwing. Naast dat het vernieuwing nodig had, ging ik me ook afvragen wat ik nog meer zou kunnen. Ik geef o.a. marketing/communicatieadvies, maar ga daarnaast nu mijn kennis en ervaring over het ondernemen delen met (startende) ondernemers door middel van business coaching. Daar heb ik heel erg veel zin in. Ik krijg vaak om mij heen te horen dat mensen graag de stap willen nemen iets voor zichzelf te beginnen, maar gewoonweg niet weten ‘hoe’. Daar wil ik je graag bij helpen!

Uiteraard blijf ik de rest ook doen. Het is een super druk leven zo als ondernemer en moeder van drie jonge kids. Maar het is onwijs leuk om te doen!

logo

 

9 thoughts on “Nu alles weer een beetje op de rit is

  1. Dat foodblog event ziet er goed uit zeg! Een event is een hele onderneming om te organiseren, hulde dat je dat je dat hebt aangedurfd! Een volgende keer brneg ik er graag verslag van uit op mijn site VrouwenPower

  2. Ik moest even doorklikken en las toen dat je een doodgeboorte hebt meegemaakt. Wat vreselijk; ik voel erg met je mee! Goed om te lezen dat het nu wel weer beter met je gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge