BABY, KIND, MOMLIFE

Waarom het even wat stil was

vakantie

Misschien is het je opgevallen (of misschien ook niet, haha) dat het in de vakantieperiode iets stiller is geweest op mijn blog. Tijdens de vakantie had ik me voorgenomen gewoon door te werken met het schrijven. Alleen werd het op een gegeven moment zo druk, dan ik even pas op de plaat heb genomen.

De vakantie stond voor de deur, de koffers moesten voor vijf personen gepakt worden, er moest van alles geregeld worden voor de Food Blog Awards, de medisch tuchtzaak van ons kind liep en de dagelijkse dingen met een gezin met drie kids gingen ook nog gewoon door. Vandaar dat ik het schrijven even met rust gelaten heb.

Inmiddels zijn we een aantal weekjes verder en hebben we een heerlijke vakantie gehad in Florida, zijn de genomineerden van de Food Blog Awards 2018 bekend en gaat het stemmen vandaag van start! Wat zijn er toch veel leuke foodbloggers. Mocht je willen weten wie er allemaal genomineerd zijn? Check dan http://foodblogawards.nl. En als je stemt, maak je ook nog eens kans op super mooie prijzen.

Eerder in een blog heb ik geschreven over onze zoon die niet had hoeven sterven. Over deze schrijnende situatie heb ik nog niet heel veel over verteld.  Inmiddels hebben we ook de uitspraak van het Medisch Tuchtcollege ontvangen en is bevestigd dat de klacht die wij hebben ingediend ook gegrond is. We hebben dus ons gelijk gekregen. Over dit proces en onderwerp zal ik later in mijn blogs meer over vertellen.

Hoe de afgelopen weken zijn gegaan? Hoe is het om te vliegen met een baby? En met drie kinderen op vakantie naar Florida? Hoe is de vakantie ons bevallen? Ook dit zal aan bod komen.

Ook heb ik van hele leuke moeders hun ervaring over het moederschap ontvangen voor ‘ Mama in de Spotlight’. Hou het in de gaten om hun ervaringen te lezen.

Dat de scholen vandaag weer begonnen zijn in onze regio, is ook een heerlijke bijkomstigheid. Daar waar je tegen het einde van het schooljaar het idee hebt, dan de kinderen echt toe zijn aan vakantie, weet ik nu ook echt zeker dat ze heel erg toe zijn aan het nieuwe schooljaar. Alles is weer begonnen en heel eerlijk…. dat is ook wel fijn!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge