MOMLIFE

Hoogtepunten van de week #1

hoogtepunten

Duimzuigen
Wekenlang probeert onze zoon zijn duimpje te vinden. Elke vinger is wel in zijn mond geweest. Soms sloep hij zichzelf of krabde hij zichzelf per ongeluk. Na lang proberen is het hem deze week dan eindelijk gelukt. Aanhouder wint!

 

Alles zelf doen
Mijn dochter van drie wil tegenwoordig alles zelf doen. Zelf kleding uitzoeken en aankleden, broodje smeren en noem maar op. Nu wil ze ook elke keer de deur en het hek open doen. Je moet geen haast hebben, als dit voorkomt. Geduld is een schone zaak. Heerlijk zo een zelfstandige meid.

 

Auto wassen
De kinderen vinden het super leuk om papa te helpen. En wat is er dan leuker om papa’s auto te wassen? Elk vies plekje wordt onder handen genomen. Spelen met water is altijd een succes.Hoop voor papa dat ze dat over tien jaar ook nog vinden, hihi.

 

Zomerse temperaturen
Wat waren het heerlijke dagen. De zon doet een mens goed. Je merkt het aan alles. Iedereen is weer lekker buiten, mensen zijn vrolijker en iedereen laad weer op. Ook de kinderen waren meer buiten dan binnen. Als ik niet van de warmte smelt, is het wel van deze foto. Broer en zus, hand in hand. Heerlijk!!

 

Peer proeven
Komende week is onze kleine mannetje vier maanden oud. Wat vliegt de tijd toch. Ik heb het idee dat hij al toe is aan wat ander voedsel. Ik heb hem even laten sabbelen op een peer. Dat heeft hem goed gesmaakt. Hopen dat hij straks de hapjes ook zo enthousiast eet,

 

Het lekkerste ijs
Er is één ijssalon waar je echt een stuk voor om wilt rijden. Ze hebben echt het allerlekkerste schepijs. Wij waren alleen niet de enige die dat dachten. We hebben zo lang in de rij gestaan, dat het zelfs donker werd toen we aan de beurt kwamen. Het was de moeite waard.

 

Nieuwe tv
Deze week kwam dan eindelijk de nieuwe tv. Ik had mijn man een halve tv gegeven voor zijn verjaardag en hij mij de andere helft. Haha, ja echt. Ik vind het erg lastig om een cadeau te bedenken, dus dan maar iets wat praktisch is en waar we dan wat aan hebben. Dat werd dus deze nieuwe tv.

 

Twinkelbella
Saskia van Twinkelbella.nl had mijn gevraagd of ik mijn verhaal over de doodgeboorte van mijn zoon wilde vertellen voor haar blog. Ik lees zelf vaak haar blogs en vind haar een leuk persoon om te volgen, dus dat wilde ik wel. Afgelopen zondag heeft ze mijn verhaal gepost. Saskia, dank voor het delen van mijn verhaal.

2 thoughts on “Hoogtepunten van de week #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge