MOMLIFE

Was jij ook fan van Beverly Hills 90210?

beverly hills 90210

Van de week postte ik er al iets over op mijn Instagram. We waren bij mijn moeder en mijn dochter van drie vond een oud stickervel van mij, van jawel… Beverly Hills 90210! Nu zal je denken, is dat zo bijzonder, zo een oud stickervel? Ik was groot fan van deze Amerikaanse tienerserie! Het bracht meteen weer herinnering naar boven. Wat vond en vind ik dat nog steeds een leuke serie. Ik denk dat ik wel durf te zeggen dat ik vind dat het één van de leukste series ooit gemaakt is.

Vroeger (lijkt net of ik eeuwenoud ben) bestond er nog geen Netflix of uitzending gemist. We keken iedere week een nieuwe aflevering. En dan was het weer een week wachten. Als je dan deze legendarische intro hoorde, dan wist je dat je de komende 40 minuten kon genieten van ja, wie kent ze niet: Brenda, Brandon, Kelly, Andrea, Donna, David, Steve en Dylan. Het leuke aan deze serie is, is dat er altijd een moraal in zat.

Ik heb zelfs de volledige dvd reeks met alle seizoenen. En ik heb ze wel honderd keer gekeken. Als je nu de eerste aflevering bekijkt, dan vraag je jezelf af hoe het kon dat deze mensen als iconen gezien werden. Die kleding, hoe was het mogelijk? Te leuk om te zien. En wat waren ze jong (en zonder botox).

Toen ik zwanger van mijn eerste was, had ik de volledige dvd box klaar liggen, mocht ik uren moeten bevallen. Ik had het idee dat het de bevalling dragelijker zou maken als ik een leuke serie aan het kijken was tussen het puffen door. Echter ging het zo snel, dat ik niet eens de kans heb gehad om überhaupt één aflevering van Beverly Hills 90210 te kijken.

Toen ik van de week het stickervel weer terugzag, was ik wel benieuwd hoe de cast er hedendaags uitziet.

Ik ben even in hun Instagram gedoken en dit is wat ik vond.

 

Jason Priestley > Brandon Walsh

Hij is ietsjes ouder geworden, maar nog steeds wel de Brandon die we kennen.

Shannon Dorothy > Brenda Walsh

Helaas gaat het met haar gezondheid niet heel goed. Wens haar beterschap!

Jennie Garth > Kelly Taylor

Hier en daar wat botox, maar nog steeds de oude Kelly.

Gabriella Cateris > Andrea Zuckerman

Net als in de serie, denk Ik bij vele wel de minst populaire. Toch kon ik altijd wel lachen om haar.

Tori Spelling > Donna Martin

Volgens mij had ze in de serie al veel aan zich laten sleutelen.

Ian Ziering > Steve Sanders

Geen spat veranderd.

Brian Austin Green > David Silver

Ook hij is niet veel veranderd.

Luke Perry > Dylan McKay

Poeh, wat moet ik hiervan zeggen?

Kennen jullie Beverly Hills 90210 nog? En vond je dit ook zo leuk?

1 thought on “Was jij ook fan van Beverly Hills 90210?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge