PICTURE FLASHBACK

Picture flashback #2: Hoe wij 8 jaar geleden zijn getrouwd

getrouwd

Vandaag is het precies 8 jaar geleden dat mijn man en ik elkaar het ja-woord gaven. Met oprecht kan ik zeggen dat het na de geboortes van mijn kinderen het mooiste is wat we hebben meegemaakt. Hoe cliché, maar waar. In de ruim 13 jaar dat we samen zijn, hebben we enorme hoogtepunten meegemaakt, maar ook twee keer het diepste dal gezien. Het was soms ook best pittig, met veel verdriet, nasleep van een herseninfarct, weinig slaap en ondanks dat zijn we positief gebleven en zijn we altijd blijven lachen samen (en soms ook wel met een discussie, noem ik het maar, haha). Ook al waren we helemaal kapot van binnen, het heeft ons samen niet kapot gekregen. En daar zijn we enorm trots op.

Ook ben ik ontzettend trots op de man met wie ik getrouwd ben. Ondanks een herseninfarct heeft hij zich niet laten kennen. Ik zeg weleens tegen hem, dat er mannen zijn die niets hebben gehad en de helft niet doen wat hij doet. Hij is een fantastische vader en een nog geweldigere echtgenoot.

Zelf kan ik wel honderden keren naar onze trouwfoto’s kijken. Wat een leuke dag was dat. We hadden nog geen kinderen en konden gaan en staan waar we wilden.Nu 8 jaar na ons huwelijk, zijn we nog steeds dolgelukkig!

Hierbij een kijkje van één van onze mooiste dagen.

Onderweg naar de trouwlocatie. Daar zaten we in een limousine met onze blije hoofden.

huwelijk

We luisterde aandachtig wat de trouwambtenaar te vertellen had vlak voor het ja-woord. 

huwelijk

U mag de bruid kussen……

huwelijk

Onze levenslange verbintenis. Ben nog steeds blij met de ringkeuze. 

trouwring

De fotoshoot. Soms voelde ik me wel een beetje ongemakkelijk. Dat statische lachen en poseren. 

huwelijk

Samen kunnen we de wereld aan! 

Chaya

logo

1 thought on “Picture flashback #2: Hoe wij 8 jaar geleden zijn getrouwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge